Loading...

De QuintFilm is een speciaal geprepareerde kleeffolie van een high-tech kunststof. Het is de ideale e-smog-oplossing voor mobiele telefoons, smartphones, tablets, notepads, etc.

De QuintFilm kan zelf natuurlijk geen trillingsinformatie uitstralen – daarvoor zou het over een ingebouwde zender en een stroomverzorging moeten beschikken. Het gebruikt daarom een truk om het te ontstoren e-smog-veld zelf als dragermedium voor z’n informatiecocktail te gebruiken.

      

 

Toepassing:

De meest voorkomende toepassing van de QuintFilm is de ontstoring van mobiele telefoons. Daartoe plakt u de QuintFilm eenvoudigweg op de binnenkant van de behuizing of de achterzijde van het toestel. De op de QuintFilm ingelezen informatie wordt in de loop der tijd door omgevingsinvloeden zwakker. Daarom wordt aanbevolen de QuintFilm steeds met een tussentijd van een jaar te vervangen. De folie kleeft op alle plastic en metalen oppervlakken
en is ook te verwijderen zonder resten achter te laten.


Soorten:
Er zijn twee soorten QuintFilm beschikbaar:
QuintFilm HF (Hoge Frequenties)
Voor alle toestellen die digitale elektronica bevatten (mobiele telefoons, smartphones, draadloze telefoons (DECT), TETRAzendapparatuur, WLAN-routers, bluetooth-apparaten, tablets, tv’s, etc.)
QuintFilm NF (Lage Frequenties)
Voor meterkasten en elektrische apparaten zonder elektronica (bijv. nachtlampje)

 

    

Bron: quintsysteme.com  

De producten van QuintSysteme zijn gebaseerd op 25 jaar ervaring in het in balans brengen van de energie van het lichaam op basis van energie en informatieve geneeskunde. Deze principes zijn niet wetenschappelijk erkend, het effect is niet wetenschappelijk bewezen.